De tre unge KS’ere, Joachim Weel Rosbo, Jacob Weel Rosbo og Hjalmar Michelsen havde god fart i skiene ved VM i langrend, der afvikledes i Oberstdorf, Tyskland i overgangen mellem februar og marts.

Joachim løb et flot kvalifikationsløb, hvor han blev nummer 5 og dermed sikrede sig deltagelse ved 15 km i fri teknik med intervalstart. Dette var en manifestation af den flotte udvikling, Joachim har haft de seneste to sæsoner. Joachims 15 km’er blev desværre ødelagt af et slemt styrt tidligt i løbet.

Jacob Weel Rosbo var 12 sekunder fra den kvalifikationsgivende 10.-plads i kvalifikationsløbet, men han rejste sig hurtigt efter denne skuffelse og løb en rigtig flot sprint dagen efter.
Hjalmar ramte ikke helt topformen i kvalifikationsløbet, hvor han fik det svært på sidste omgang og endte som nummer 26. Men juniorløberen tog i den rad revanche på sprinten, hvor han løb sin resultatmæssigt bedste sprint hidtil. Hjalmar og Jacob udgjorde det danske hold på Team Sprinten. De blev nummer 15, hvilket var fire placeringer bedre end deres seedning, i semifinale A, hvor de senere guld- og bronzevindere fra hhv. Norge og Rusland også var at finde.
Alt i alt en stærk VM-præstation af vores unge løbere.